NOVOSTI

Budite u toku sa posljednim događanjima iz NC Šalate.

*

ANOVAL PROJEKT I TZH SJAJNI!

HPB 2:5 ANOVAL PROJEKT

 

Doigravanje se bliži, a dečki iz Anoval Projekta nisu propustili ugrabiti vrijedne bodove u susretu sa “bankarima”. Strijelci su na ovoj utakmici bili izrazito raspoloženi, stoga smo vidjeli čak 7 pogodaka… Za pobjedu Anovala pogotke su postizali Ilija Mišukić, Antun Janeš, Marko Blašković i Marko Šplajg u 2 navrata. Poraz su ublažili Igor Majković i Luka Bandalo, najprecizniji u redovima HPB-a… U sljedećoj utakmici HPB će na noge Zagreb-Gimki, dok će Anoval Projekt pokušati otrgnuti bod(ove) Cotrugli teamu, dakle nimalo lak zadatak u završnici regularnog dijela sezone.

IGRAČ UTAKMICE : Marko Šplajg

 

SIGNIFICO GRUPA 2:6 DELOITTE

 

Igrači Significa čini nam se potpuno su izgubili samopouzdanje iiako su na sjajan način ušli u utakmicu pogotkom u prvoj minuti već do odlaska na odmor morali su po loptu u svoju mrežu u 3 navrata. Istina, u tom su periodu igre i poentirali za podnošljivih 2:3. Međutim Sredinom nastavka izvrsni Marko Tolić diže vodstvo Deloitta za pokazalo se nedostižnih 2 pogotka minusa… U posljednjoj su minuti igrači Deloitta kaznili rizik suparnika i rezultat “podebljali” na visokih 6:2. Za Significo je strijelac u dvije prigode bio Karlo Crnko, dok su osim spomenutog Tolića pobjedu preciznim udarcima donijeli Zvonimir Vlak, Matej Marković x2, Robert Bardak i Željko Čuljak.

IGRAČ UTAKMICE : Marko Tolić

 

HPB 2:3 OIV

 

U prvih 18 minuta utakmice nismo vidjeli niti jedan pogodak, ponajviše zalužujući  sjajnim intervencijama oba vratara, ali prije odlaska na odmor napadaći dolaze na svoje i u posljednjoj minuti postavljaju miroljubivih 1:1. Činilo se da će se i drugo poluvrijeme odigrati po istom scenariju, ali sa takvim se ishodom nije složio Mirko Muselinović, igrač kojeg nije potrebno posebno predstavljati… Dino Matezić svojim drugim golom kojeg je postigao u 35.-toj minuti priskrbio je sebi epitet igrača utakmice, a svojoj momčadi nove bodove. HPB je do kraja utakmice preko Stevanovića došao na gol zaostatka, ali za više od minimalnog poraza ostalo je premalo vremena… Spomenimo i Majkovića koji je postigao prvi pogodak na tekmi.

IGRAČ UTAKMICE : Dino Matezić

 

INSTITUT RUĐER BOŠKOVIĆ 1:2 TVORNICA ZDRAVE HRANE

 

Susret između IRB-a v TZH nije obilovao lepršavim potezima, bio je to sudar između dvije momčadi koje su izašle na teren sa idejom da ne prime zgoditak. Tako je i bilo punih 30 minuta, a stanje na semaforu promjenio je prekrasnim pogotkom Ivan Marunčić. TZH je osokoljena vodstvom ubrzo udvostručila prednost, a strijelac je bio Elvis Kajtazović. Igrači Instituta nemalo iznenađeni prebrzo primljenim pogocima, ipak ne posustaju, a nagrada u vidu pogotka koji je potpisao Mislav Malenica donijela je neizvjesnost u preostalim minutama. Na kraju TZH nosi trobod, a suparniku ostaje žal za neiskorištenim prigodama od koji su neke bile i stopostotne…

IGRAČ UTAKMICE : Ivan Marunčić