NOVOSTI

Budite u toku sa posljednim događanjima iz NC Šalate.

*

AUTO ŠKOLA MIRAMARE I DALJE SA STOPOSTOTNIM UČINKOM !!!

ZKHS 0:2 AUTO ŠKOLA MIRAMARE

Borbena i rastrčana momčad ZKHS-a nije pronašla “protuotrov” za izuzetno raspoloženu squadru koja u natjecanju nastupa pod imenom AŠ Miramare … Perfektan učinak Miramareovaca nastavljen je i sada je ova ekipa pobjegla konkurenciji na (ne)dostižnih 8 bodova … Lidere lige u vodstvo je doveo Filip Merlin u 4. minuti susreta , dok je konačnih 2:0 postavio Adrian Popović početkom nastavka … Izbornik Miramare taeama poznati stručnjak Zdenko Jerabek razvukao je širok osmijeh na lice nakon još jedne pobjede u nizu svojih odabranika !!! ZKHS pak nikako da rezultatski naplati vrlo dobre nastupe ,ali smatramo da će uskoro na njihov konto sletjeti i poneki bod jer kvalitetu posjeduju , a za izlaz iz krizer potreban im je pokoji bod koji će popraviti raspoloženje u ekipu i vratiti samopouzdanje …

IGRAČ UTAKMICE : Filip Merlin

 

MERADOG 1:2 SUPERSPORT PREČKO

Derbi susret starih znanaca opravdao je očekivanja što se tiće neizvjesnosti, ali i kvalitete prikazanih poteza ! Kada je Ivan Švigir  u trečoj minuti doveo Supersport u vodstvo činilo se da ćemo vidjeti golijadu , ali dogodilo se upravo suprotno jer obe ekipe (za neupućene…) svoju igru zasnivaju na granitnoj obrani ! Do nove promjene rezultata čekali smo punih 20 minuta, a “krivac” je bio sjajni napadač iz Prečkog Franjo Grgić !!! Meradogovi igrači poznati su po čvrstom karakteru i ubrzo su smanjili na 1:2 preko Darka Horvata ;međutim iako je ostalo dovoljno vremena za preokret nisu uspjeli u svom naumu … Što god bilo očekujemo da će ove momčadi nastaviti natjecanje sa više ili manje uspjeha, ali pozivamo na oprez sve ostale sudionike i na vrijeme upozoravamo da će i jedni i drugi tempirati formu baš za doigravanje, jer poznato je da su u knock out sistemu pravi majstori !!!

IGRAČ UTAKMICE : Franjo Grgić

 

RESTORAN TIHI GAJ 1:1 STOMATOLOŠKI CENTAR FLEGAR

Kada uzmemo u obzir sve što smo vidjeli u ovoj utakmici, možemo konstatirati kako je neodlučen ishod najpošteniji , iako su i jedni i drugi mogli  realizirati neke od izrazitih prigoda i uhvatiti “puni plijen”… Ivan Zirdum doveo je ugostitelje u vodstvo sredinom prvog dijela nakon uigrane akcije , a Ivan je lukavo “zatvorio” drugu stativu nakon šuta suigrača … Flegari nisu nikako uspjevali nametnuti svoj ritam , a u blijedoj partiji istaknuo se Nikola Sigurnjak koji je osim lepršavih poteza i driblinga bio najopasniji igrač svoje ekipe, a upravo je Nikola bio strijelac pogotka za poravnanje rezultata . Drugi dio najbolje je što prije zaboraviti jer doista se ne sjećamo detalja koji bismo spomenuli !

IGRAČ UTAKMICE : Ozren Vuleta