NOVOSTI

Budite u toku sa posljednim događanjima iz NC Šalate.

*

BAČELIĆ PROFI SHOP U SJAJNOJ FORMI …!!!

FUTSAL FRIENDS TEAM TIKA 0:3 BAČELIĆ PROFI SHOP

Bez ikakve dvojbe Bačelić team pravo je osvježenje u natjecanjima na zagrebačkom velesajmu. Sjajne squadre kakva se okupila u ovoj momčadi nebi se posramio ni kakav futsal prvoligaš, čak štoviše ! Futsal friendsi nikako da uđu u pobjednički ritam, a “vaditi” se na ovako snažnom suparniku nikako nije lako … Sjajnu igru tijekom cijelog susreta okrunili su Bačelići preko Filipa Vojnovića, Marka Batarila, odnosno Martina Jambrešića . Veliki favoriti natjecanja tako su upisali zaslužene bodove, dok će Tika team u lov na prvi bod morati poraditi prije svega na realizaciji prigoda što im je ponajveći problem u dosadašnjem dijelu prvenstva !

IGRAČ UTAKMICE : Filip Vojnović

 

WOLFSBURG 2:3 SELECAO

U derbiju začelja gledali smo vrlo zanimljiv i izjednačen dvoboj i prava je šteta što obje ekipe nisu osvojile po tri boda, međutim tako je to u sportu … Selecao je trobodom pobjegao iz opasne zone i približio se sredini tablice, te najavio pohod na što bolji plasman uoči doigravanja, dok je momčad Wolfsburga nastavila trend vrlo dobrih partija bez bodovnog učinka … Zelenima očito nije jasno da se za umjetnički dojam ne dobivaju bodovi i ukoliko se pothitno ne uozbilje sezona će im završiti puno prije negoli su to očekivali … Za pobjedu Seleca-a poentirali su Siniša Bliševac, Ivan Stulhofer i Bruno Stulhofer, a Wolfsburgovi strijelci su bili Mislav Rendulić i Ante Gudelj .

IGRAČ UTAKMICE : Ivan Stulhofer

 

CB SIR OLIVER 3:2 AUTO IN BUZIN

Prvorazredno iznenađenje priredili su igrači Sir Olivera pobjedivši prvoplasirane “Automobiliste” !!! Kada su lideri lige preko braće Mikulinec (Štef i Ladi) poveli sa 2:1 činilo se da je njihova pobjeda sigurna oklada ! Međutim, kako to obično biva kad pomislite da je dovoljno čuvati rezultat, pa kada još zariskirate sa golmanom-igračem u nadi osvajanja bodova kazna je neminovna … Uporni i vrlo dobro posloženi ugostitelji znali su ugrabiti ponuđeno i osvojiti (ne)planirane bodove za lijep uspon na tablici ! Strijelci za Cb Sir Oliver bili su : Josip Drenški, Domagoj Jakupčić i Goran Barišić .

IGRAČ UTAKMICE : Goran Barišić