NOVOSTI

Budite u toku sa posljednim događanjima iz NC Šalate.

*

“BANKARI” NA VRHU PORETKA!

KAPSCH 2:3 DECATHLON

Dechatlon je iznenadio favorizirane Kapschovce i upisao vrijedne bodove. Već u uvodu utakmice Decathlonove brojne navijače u euforiju dovodi Velimir Rođak, a taj pogodak ostaje jedini u prvom dijelu utakmice. Kapschov napad ipak se budi u nastavku, a poravnaje je donio Slaven Hodžić nakon uigrane akcije. I jedna i druga ekipa tada ne razmišljaju o neodlučenom ishodu, a otvorena igra donijela je dva pogotka u istoj minuti. Za “trgovce” je poentirao sjajni realizator Mario Perić, a za novo izjednačenje za Kapsch najzaslužniji je lakonogi dribler Darko Kundović koji se nakon sjajne finte upisao u strijelce… Pobjedonosni pogodak djelo je Mirana Kelekovića iz protuudara, baš kada se činilo da je na pomolu preokret. Dechatlon team je u ovoj utakmici dokazao sam sebi da može puno više od do sada prikazanog.

IGRAČ UTAKMICE : Mario Perić

 

ZGV 8:2 CB LIBERO

Fenomenalno izdanje ZGV-a rezultiralo je sa 8!!! pogodaka u mreži CB Libera. Teško nam se prisjetiti kada smo posljednji put vidjeli na ligama Velesajam da jedna momčad dominira na način kako su to napravili iznimno raspoloženi igrači ZGV teama… Branimir Martić otvorio je festival zgoditaka, a uspješni su bili i Ilija Krčalić, te Luka Mataja. Franjo Radošević u dva se navrata upisao u strijelce, a Šimun Starčević postigao hatt trick. Čast Libera spasili su Vedran i Petar Barišić. ZGV nakon 5 odigranih utakmica ne zna za poraz i zasluženo se nalazi u vrhu poretka. Dečki iz Libera nakon šoka nužno trebaju ugrabiti pokoji bod za povratak samopouzdanja…

IGRAČ UTAKMICE : Šimun Starčević

 

INA 2:3 KAUFLAND

Ekipa Kauflanda nastavila je sa izvrsnim prezentacijama vlastite kvalitete u ovogodišnjem izdanju lige JUFS. Njihov pak suparnik momčad INA unatoč dobrim igrama nikako do bodova, stalno blizu… Miho Tomić doveo je Kaufland u vodstvo, a rezultatom 0:1 se otišlo na odmor… INA se probudila u nastavku, ali Mario Nakić bio je precizan u dvije situacije, dok su pobjedu Kauflandu pogocima osigurali Hrvoje Šakić i sjajni Nikola Sigurnjak koji je iznova ostavljao bez daha brojne gledatelje u NC Šalata svojim bravurama i rijetko viđenim potezima!

IGRAČ UTAKMICE : Nikola Sigurnjak

 

SOFA SCORE 3:8 PRIVREDNA BANKA ZAGREB

Visokih rezultati i prave golijade, obilježile su cijelo kolo… Susret između Sofa Scorea i PBZ-a ponudio je atraktivne poteze i akcije, što je rezultiralo sa rekordnih 11 pogodaka. Manjak koncentracije u obrani nije previše smetao ekipama, naime dojma smo da su dečki došli baš uživati u nadigravanju. Za Sofu su se u strijelce upisali Ivan Puncet i Lovro Vukoja Trosić u dvije prigode. U rapsodiji “Bankara” golovima su se istaknuli Filip Pilipović, Danijel Kahlina, Krešimir Kušan. Dado Marinić (prvi strijelac lige) upisao je dvije “recke” na svoj konto, a proslavio se Grgo Slavica koji je sjajnu igru upotpunio sa hatt trickom!

IGRAČ UTAKMICE : Grgo Slavica

 

OSRH 2:3 RAIFFEISEN BANK

Dvoboj prvoplasirane sa posljednjeplasiranom ekipom uobičajeno donosi pregršt uzbuđenja. Po nepisanom pravilu ekipa sa vrha podcijeni fenjeraša, dok ovi drugi u utakmici u kojoj ne računaju na bodove bez pritiska zaigraju odlično… Bankari su ipak iščupali bodove, a Ivo Mihaljević, lider OSRH-a pobjegao im je u dva navrata i držao ih u neizvjesnosti. Za Raiffeisen Bank pogotke su postigli Josip Krešić, Marko Butumović i Stjepan Škraba.

IGRAČ UTAKMICE : Stjepan Škraba