NOVOSTI

Budite u toku sa posljednim događanjima iz NC Šalate.

*

“BANKARI” NEPORAŽENI, KAPSCH UVJERLJIV…!

PRIVREDNA BANKA ZAGREB 2:2 KAUFLAND

Momčad Kauflanda u četiri dosadašnja nastupa u natjecanju bilježi samo jedan poraz, a na “kontu” ima samo tri boda… Ne treba biti previše pametan kako bi zaključili da nešto ne štima u završnicama utakmica spomenute ekipe, jer uglavnom dominiraju igrom i stvaraju bezbroj izrazitih prigoda za prelomiti susrete, ali nikako do troboda… Smatramo da će “trgovci” nakon premijerne pobjede dignuti samopouzdanje i postati kandidat za gornji dio tablice… PBZ pak, ekipa je koja ima glavu i rep i nakon tri uvjerljive pobjede može biti izuzetno zadovoljna dosadašnjim učinkom… Kaufland je u ovom susretu vodio u dva navrata, a u strijelce su se upisali Mato Tomić i Hrvoje Šakić, a svojim je suigračima osmjeh na lice vraćao dvostruki strijelac Krešimir Kušan…

IGRAČ UTAKMICE : Krešimir Kušan

 

DECATHLON 1:3 SOFA SCORE

Sofa Score u predhodnim je utakmicama bila blizu večeg bodovnog ulova, no dekoncentracija ponajviše u fazi obrane koštala ih je boljeg plasmana… U susretu protiv Decathlona poput meteora je zasjao Mario Letica i sa dva se prekrasna pogotka prometnuo u prvo ime susreta. Decathlon u posljednjoj četvrtini utakmice sve karte baca u napad, a preko Jana Doležala i smanjuje rezultat na dostižnih 1:2. U posljednjoj minuti Lovro Vukoja Trosić kaznio je malu neopreznost Decathlona i pogotkom otklonio sve dvojbe oko osvajanja važnih bodova.

IGRAČ UTAKMICE : Mario Letica

 

ZGV 1:1 RAIFFEISEN BANK

Derbi susret lige ponudio je očekivano opreznu igru sa obe strane, a svaki je takmac bio bolji za pogodak u jednom od poluvremena. Pogled na tablicu prije utakmice da je naslutiti da će se na terenu voditi prava taktička bitke, a momčad ZGV-a prva je relizirala poluprigodu preko Ilije Krčalića, za mirniji odlazak na odmor. “Žuti” su nakon dogovora djelovali puno zrelije i kvalitetnom pas igrom pronalazili pukotine u obrani ZGV-a, da bi Marko Butumović ispremješao suparničku zadnju liniju i poentirao za konačnih i po nama najpravednijih 1:1!

IGRAČ UTAKMICE : Ilija Krčalić

 

KAPSCH 6:2 CB LIBERO

Kapschovci su nas neugodno iznenadili u prva dva nastupa u sezoni sa učinkom od samo jednog boda, doista “mršav”učinak za ekipu koja se godinama zasluženo kiti naslovima na ligama Velesajam! CB Libero sa upravo suprotnim efektom i dvije glatke pobjede s pravom se nadao ponekom bodu, međutim Kapsch squadra vratila se starim navikama(pobjedama) i sa visokih “teniskih” 6:2, pobjegla iz neželjene zone… Početni neuspjesi očito su podigli ozbiljnost pristupa, a ceh je platila vrlo dobra momčad Libera sastavljena od kvalitetnih igrača predvođenih Matijom Benjakom, rijetko viđenim talentom koji nas je oduševio u prethodnim utakmicama. Strijelci za Kapsch bili su : Filip Mlinac, Slaven Hodžić, te Tomislav Maršić i Darko Kundović koji su radili “prekovremeno” i postigli po 2 zgoditka. Čast Libera obranili su Igor Barišić i Josip Dankić.

IGRAČ UTAKMICE : Tomislav Maršić