NOVOSTI

Budite u toku sa posljednim događanjima iz NC Šalate.

*
_DSC7001

BOLE I PRIJATELJI RAZOČARALI, CB JULIUS NEDODIRLJIV

SCORE 2:1 BOLE I PRIJATELJI

Bole i prijatelji bili su favoriti u ogledu sa Scoreom, no preveliko samopouzdanje obilo im se o glavu. Iako su poveli u 4. minuti golom Branimira Golubića, već su dvije minuta kasnije kapitulirali zbog nesmotrenosti u defenzivi. Samo minutu prije predaha primili su još jedan pogodak. Marko Filipović ponovno se pronašao na pravom mjestu u pravo vrijeme. Odlika istinskog ‘killera’. Do kraja susreta nije bilo rezultatskih promjena, premda su obje momčadi bile u prigodama. Nakraju, Bole i prijatelji mogu više žaliti jer su propustili sjajnu priliku da se približe samome vrhu poretka.

AUTO SERVIS ŠARE 1:3 INA GROWWW

Luka Šare predvodio je svoju momčad do četvrte pobjede u sezoni. Prije negoli se Auto servis Šare započeo taktički zatvarati, Ina Growww doživjela je tri inspirativne minute koje su rezultirale potpunim preokretom. Aleksandar Miletić (28′), Draško Večaj (29′) te Dominik Vrbanac (30′) frapirali su ‘Automehaničare’…

DTB 2:3 CB JULIUS

Iako je pobijedio na ‘mišiće’, CB Julius ne mari za estetiku. Trobodom je učvrsnuo svoju vodeću poziciju budući da je prvom pratitelju Jolieu Petitu pobjegao na velikih, gotovo pa nedostižnih šest bodova. Za vrijednu su pobjedu poentirali Franjo Suhalj (7′, 10′) i Mate Jukić (19′), dok je za DTB u dva navrata precizan bio Tomislav Benc (4′, 29′).

CB LAVITA MAKSIMIR 1:3 ENIGMA

Enigma je naoko imala lak zadatak koji se na koncu pokazao kao nimalo lagan. Susret s ekipom sa samoga začelja bio je vrlo neugodan, ali Enigma je iskoristila svoje resurse u vidu bogatog ofenzivnog arsenala koji je tek odmakom dvoboja došao do izražaja. Dok je za neugodni CB Lavita Maksimir poentirao Tomislav Majerović (6′), za Enigmu i treću ovosezonsku pobjedu pobrinuli su se Mišel Kuntić (6′, 12′) i Dario Novosel (28′). Pobjedom je Enigma skočila na osmu poziciju, a CB Lavita Maksimir, pak, i dalje zjapi na bijednom 13. mjestu.