NOVOSTI

Budite u toku sa posljednim događanjima iz NC Šalate.

*
Untitled-1

BONBON SRUŠIO SNOVE A-PROTOKOLA,AUTSAJDERI UPISALI PRVI BOD!

VAUČERI 0:1 M1 TEAM

Vaučeri su u susret ušli kao potpuni favoriti,forma u zadnjih nekoliko kola u uzlaznoj je putanji,kao i pogled na tablicu sugerirali su lagan posao…Dokazala je ova utakmica da je najteže osvojiti bodove kada već unaprijed upišete bodove.M1 Team polako skuplja iskustvo i ako uzmemo u obzir da im je ova sezona premijerna u Telekom Ligi,mogu biti zadovoljni dosadašnjim igrama,uigranije i iskusnije momčadi u nekoliko navrata su im otele bodove,unatoč vrlo dobrim igrama..Prvo ime susreta svakako je bio pouzdani vratar M-1 Teama Tomislav Josipović-Buco koji je branio za čistu desetku i nije dozvolio Vaučerima da poentiraju iz izrazito dobrih prigoda.Jedini strijelac na utakmici bio je Dino Franješ nakon uigrane akcije.Vaučeri će u sljedećem kolu pokušati iznenaditi Iskon,dok M-1 Team planira otkinuti bodove Cronetu i približiti se sredini tablice.

T-ŠPIRIT 3:3 E-KIPA

Nije nemoguće da je ovaj susret najzanimljiviji u cijeloj sezoni.Driblinzi,akcije,trka,agresivnost,poštenje..Sve smo to na ovoj utakmici vidjeli,no krenimo kronološki:Špirit nakon solo akcije  Peraka dolazi u vodstvo već u 2.minuti,poravnanje ubrzo donosi Jukić,da bi Korošec šutom izvana donio potpuni preokret za odlazak na odmor.Darko Kundović igrač je plemenitog kova,a njegovi pogotci večinom dolaze nakon fenomenalnih driblinga,tako je bilo i ovaj puta.Darko je prvo poentirao za egal na semaforu,a u zadnjoj minuti donio preokret.4 sekunde prije kraja utakmice nesvakidašnja situacija o kojoj će se dugo pričati..Korošec svjestan da nema vremena za ikakve kombinacije petnaestak metara od suparničkog gola izveo je aut na način da napuca loptu iz sve snage u okvir gola,lopta je ušla u mrežu,a vrijeme za igru je isteklo,T-Špiritu su upisani bodovi,ali Sekula golman Kemfinih izabranika tada zove suca,zašto???”Moram priznati da me je lopta na putu prema mreži dodirnula!”Nakon isteka  vremena sudac Marić mijenja rezultat i priznaje gol za E-kipu,Sekuli skidamo kapu do poda!!!

FC ISKON 1.1  FC TECH UNITED

Ovaj susret više je nalikovao prijateljskoj partiji negoli borbi za bodove.. FC Iskon veči dio sezone ne igra u najboljem sastavu tako da i ne čude lošije predstave i relativno loša pozicija na tablici s obzirom na potencijal. Tech United bio je bliži bodovima i Šamija sa svojim  suigračima brzopoteznom akcijom na otvaranju utakmice dolazi u vodstvo,strijelac je bio brzonogi Trbuha.Iskonovci nikako nisu uspjevali razviti akcije i kada su već skoro i odustali Davor Kuntić donosi promjenu rezultata na semaforu.Blijeda partija u kojoj ni jedni ni drugi nisu zaslužili sva 3 boda…

CRONET 1:1 AUTSAJDERI

Senzacija!!! Autsajderi su osvojili bod,prvi bod u dvadesetom nastupu i potvrdili teoriju velikih brojeva. Po svemu viđenom moramo konstatirati da su Autsajderi bili jako blizu i trobodu,ali Cronet jednostavno zna igrati pod pritiskom.Autsajderi su u drugoj polovici prvenstva prikazali veliki napredak u igri i upisali nekoliko tijesnih poraza i bod nas ni najmanje ne iznenađuje,čak smjelo prognoziramo kako to nije sve od njih za ovu sezonu i još nekoliko bodova moglo bi sjesti na njihov konto..Strijelac za Cronet bio je Smoljak u 29.minuti,a prednost Autsajderima donio je Bruno Alić.

BONBON 3:2 A-PROTOKOL

Bonbon u ovom trenutku prikazuje najzrelije utakmice od svih ekipa koje se natječu u Telekom Ligi! Svjesni svojih mogučnosti dogovorenu  taktiku ispoštuju u svim situacijama,prepuste posjed lopte suparniku i požrtvovnom igrom ih natjeraju na pogreške. Kada na dijelić sekunde popusti koncentracija protivnika Herminatori postaju kirurški precizni… Prvo poluvrijeme Bonbona se ne viđa često i profesionalne ekipe se nebi posramile prikazane igre. 3:1 na semaforu prilikom odlaska na odmor A-Protokolovim igračima koje nije u ovom susretu predvodio kapetan Mijoč na čelima se jasno vidio veliki upitnik.U drgom dijeli Protokol smanjuje na konačnih 3:2 preko pogađate Đuračića koji se na listi strijelaca pridružio Burčulu.Za Bonbon su strijelci bili:Pasariček,Kutle i Herman.

ALBINISTRACIJA 6:1 MARATONCI

Albinistracija je iskoristila kiks A-Protokola i ponovno odmakla na velikh 7 bodova prednosti. Maratonci su u prvom napadu poveli efektnim pogotkom petom u režiji Antuna Poredskog,ali Albinstracija nije momčad koja tone u trnutcima kada zaostaje za protivnikom,naprotiv Drača,Gele i ostali grizu još jače…Maratonci su na svojoj koži osjetili što zači uči u “centrifugu” Albina i do kraja inkasirali šesticu,a učinkoviti su bili:Tojčić x2,Drača,Stančin i Tomislav Radovac u 2 navrata.Tomislav je prvi strijelac Albinistracije i svoju ubojitost dokazuje iz kola u kolo dokazuje i vodi svoju ekipu na putu do naslova prvaka.