NOVOSTI

Budite u toku sa posljednim događanjima iz NC Šalate.

*

CB DOWNTOWN BEZ PRIMLJENOG POGOTKA U 4 KOLA!!!

KFK 2:4 CB MARLEN

Vrlo zanimljiv susret vidjeli su mnogobrojni gledaoci koji su iz Caffe bara Šalata promatrali tijek događaja na terenu. KFK puno bolje ulazi u utakmicu, što su materijalizirali preko svog ponajboljeg pojedinca Adnana Bešića, međutim primljeni pogodak u ranoj fazi kao da je razbudio lidera ekipe Marlen, Tina Lulića koji je zabilježio nestvarne tri asistencije, kao i zgoditak za potpuni preokret! Strijelci su bili Dino Došen u dvije prigode, odnosno Ilija Antolović… Na najbolji mogući način(pogotkom),utakmicu je “zatvorio” već spomenuti Bešić, ali bez pomoći suigrača pred suparničkim golom osigurao je samo podnošljiv poraz… Vrijedi istaknuti i već pomalo zaboravljenog vratara Marlena, Antu Ivezića koji je iznova dokazao tezu o vratarima i vinu…!

IGRAČ UTAKMICE : Tin Lulić

 

ZAŠTITA ATEST 1:5 NIPRIJE

“Zaštitari” su zasluženo na glasu kao čvrsta momčad kojoj je izuzetno teško ugroziti mrežu, a svaku pogrešku suparnika vješto kažnjavaju iz sezone u sezonu i u doigravanje ulaze sa vodečih pozicija… Niprije je ekipa koja bez imalo straha i pretjeranog respekta prema iskusnijim protivnicima u natjecanju bez kočnica juri do pobjeda… Marijan Marčinko izbezumio je obranu Zaštite sa hatt trickom i doista je zaslužio “klopu i cugu”od ostatka ekipe! Za izvrstan rezultat zaslužni su i ostali pojedinci, a strijelci su bili i Krešimir Pavić, te Marijan Milas. Počasni pogodak za poražene postigao je Domagoj Vukadin.

IGRAČ UTAKMICE : Marijan Marčinko

 

STEPINAC 0:6 CB JULIUS-KUMOVI

Stepinci su baš gadno nastradali u dvoboju sa kumovima, koji okupljeni već nekoliko sezona brane boje CB Juliusa… Da stvar bude i gora po ekipu Stepinac, po viđenom su Kumovi mogli pobjediti i većim rezultatom jer su se još i napromašivali. Stepinac boysi su očito imali previše neraspoloženih pojedinaca, a naletili su pak na sjajno raspoloženog Matu Jukića i ostale kumove koji su svojevrsnom tika-takom pleli mrežu i konstantno ugrožavali njihovu mrežu. Strijelci za Julius bili su : Franjo Suhalj, Jure Čerkez, Josip Trogrlić, Mate Jukić i Darijo Kožalski koji se u strijelce upisao dva puta.

IGRAČ UTAKMICE : Mate Jukić

 

BACHI KEVA 1:1 BRITANAC

Bachi keva, ekipa je nadasve zanimljivog naziva, međutim iza šaljivog se naziva krije nimalo šaljiva družina koja ne zna za poraz, dok dečki s Britanca nakon dva remija, još ne znaju za pobjedu… Kada uzmemo u obzir sve viđeno i na ovom su susretu Bachi bili bliže bodovima, ali ponešto lošija koncentracija u završnici, a i požrtvovna igra Britanaca u fazi obrabe rezultirali su podjelom bodova. Za bolje rezultate Britancima nedostaje širina na klupi i ukoliko žele pobjeći sa dna morati će posegnuti za prinovama.. Bachima predviđamo visok plasman u natjecanju. Strijelci za podjelu bodova bili su Saraga i Gajšak.

IGRAČ UTAKMICE : Alessandro Saraga

 

LIMA P.K. 23:30 0:1 CB DOWNTOWN

CB Downtown najugodnije je iznenađenje lige i nakon 4 odigrane utakmice zasluženo vode u poretku. Što reći za Limu, squadru koja je prošlosezonski nastup u natjecanju okrunila prvim mjestom,a sada nakon 3 kola imaju isto toliko poraza?! U ekipi Downtown su najbolji dojam ostavila dva Kristijana (Pećina i Marić), a drugospomenuti Kristijan Marić jedini je strijelac za vrijedne bodove. Lima će u sljedećem kolu na noge FC Školjaku, dok će Downtown pokušati nastaviti niz protiv KFK-a…

IGRAČ UTAKMICE : Kristijan Marić

 

FC ŠKOLJAK 0:2 AUTO SERVIS ŠARE

Dvoboj starih znanaca u natjecanju pripao je “Serviserima” koji zasluženo nose bodove. Niti jedna ekipa nije preuzimala rizik u uvodu utakmice, a kada se činilo da će ekipe na odmor nataknutih mreža, ukazao se Josip Batinić koji je sa lijepim udarcem sa distance doveo Šare u vodstvo. Drugi dio na krilima vodstva Šare team otvara na sjajan način, a Fran Vlašić ubrzo povećava rezultat na ne(dostižnih)2:0… Pokazalo se da je 5/6 minuta napadačke igre bilo dovoljno AS Šare za prve bodove u natjecanju…

IGRAČ UTAKMICE : Josip Batinić