NOVOSTI

Budite u toku sa posljednim događanjima iz NC Šalate.

*

CB JULIUS UVJERLJIV NA STARTU !

CB MARLEN 2:1 VOLTINO

Tin Lulić voditelj-igrač momčadi Cb Marlen uistinu ima slatke brige oko sastavljanja ekipe prepune iskustva i kvalitete… Vrlo dobra ekipa Voltino bila je blizu boda i nekako smo dojma da bi podjela bodova u ovom susretu bila najpravednija,međutim u nogometu se događaju nepredviđene situacije,što je jedan od razloga zašto ga toliko volimo.. Ante Ivezić prvo je ime susreta,a kako znamo da se radi o vrataru jasnije je kakvu je kanonadu udaraca uputila momčad Voltino. Jedan su pogodak i postigli preko Sikirića,ali za više od minimalnog poraza trebalo je i malo sportske sreće. Ostat će upamćen šut za pobjedu Tina Lulića nakon kojeg je djelatnik Nogometnog Centra Šalata morao dobrano se namučiti kako bi “pokrpao”mrežu!

AUTOSERVIS ŠARE 0:3 CB JULIUS

Mate Jukić i društvo nastavili su tamo gdje su prošle sezone stali… Prisjetimo se momčad Juliusa je prošlosezonske nastupe u regularnom dijelu sezone okončala na neviđen način-bez ijednog poreza,uistinu respektabilno priznat ćete! Šare boys samo su na trenutke bili ravnopravni sa velikim favoritima i trobod na strani ugostitelja je potpuno zaslužen. Strijelci su bili već spomenuti lider ekipe Mate Jukić i Josip Trogrlić u dva navrata. Prognoza: Cb Julius ulazi u doigravanje sa vrha tablice.

MOST 1:0 RAMA

Susret dvije nove momčadi u natjecanjima pod okriljem NC Šalate nije ponudio prevelika uzbuđenja. Kao da niti jedna ekipa nije htjela debitantski nastup okončati porazom,sasvim razumljivo… Malo veći napadački ruzik preuzela je ekipa Most što je i rezultiralo pobjedničkim pogotkom Vinovčića u dvadesetoj minuti utakmice.. Zanimljivost je svakako da se u momčadi Rama nalaze tri Nikolića i dva Štefanovića,očito je da se radi o ekipi povezanoj rodbinskim vezama… Dečki probili ste led,uživajte u nadolazećim utakmicama !

GRADIĆI 2:3 JOLIE PETIT

Najzanimljiviji susret prvog kola lige i prava poslastica za gledatelje iz Caffe bara Šalata! Gradići će prema našim prognozama biti pravo osvježenje i poitivno iznenađenje lige. Jolie Petit unatoč tome štu su čak dva puta bili u rezultatskom minusu uspjevaju potjerati vodu na svoj mlin… Zanimljivo je da je početnih 0:0 stajalo na semaforu do dvadesete minute,a prvi od 2 gola Franje Radoševića pokrenuo je lavinu.. Za Jolie je još Ivan Perković demonstrirao koliko ima ubojitu desnicu,dok su u premijeri za Gradiće u listu strijelaca upisani Robert Medved i Josip Jurić.