NOVOSTI

Budite u toku sa posljednim događanjima iz NC Šalate.

*
slika 18

DAVOR FRANJIĆ U STILU NEYMARA !!!

RAMA 6:0 DTB

Furiozni ulazak u utakmicu igrača Rame bio je dovoljan za nove bodove na kontu isoimene ekipe … DTB je je ekipa koja je u dosadašnjim nastupima znala imati problema sa realizacijom,ali su vrlodobrom i požrtvovnom igrom u obrambenoj fazi prikupili bodove… Na ovom susretu doista nije bilo niti trunke neizvjesnosti što sugerira i konačni visoki rezultat,jer i ono malo što su DTB-ovci šutirali Tomislav Josipović ,vratar Rame ukrotio je nevjerovatnom lakoćom ! Spomenuti Josipović kroz cijelu sezonu drži vrlo visoku razinu forme,a svi znamo koliko je lakše igrati kada imate golmana vrhunske kvalitete ! Strijelci su bili : Matej Čičak,Antonio Nikolić u dva navrata;odnosno nevjerojatno spretni realizator Davor Franjić koji je potigao hatt trick !!!

RAMA 2:1 ENIGMA

Momčad Rama imala je iznimno uspješnu nedjelju na terenu u Nogometnom Centru Šalata,a bodovni ulov u dva je susreta bio maksimalan !!! Davor Franjić “srušio” je snove o bodovima Enigminim vedetama već na otvaranju utakmice,naime u petoj je minuti taj rasni strijelac,strah i trepet za sve obrane u natjecanju upisao dva zgoditka !!! Enigmini igrači ipak su se uspjeli oporaviti od nemalog šoka i preko Ivana Krvarića već do poluvremena uspjeli smanjiti rezultat.. Drugi dio protekao je u opreznoj igri i niti jedna lopta nije pronašla put do mreže, pred kraj susreta mirisalo je na remi,međutim koncentrirani Josipović na vratima Rame nije dozvolio strijelcima Enigme da slavodobitno dignu ruke !

CB JULIUS 1:0 JOLIE PETIT

JOLIE PETIT ima po našem mišljenju puno,puno bolju ekipu od onoga što možete pomisliti ukoliko pogledate tablicu. Momčad koja je u egalu cijelu utakmicu sa favoritima lige CB Juliusom zasigurno je kadra pomrsiti račune ostalim ekipama i upravo Mate Jukić lider Juliusa rekao nam je da su se poprilično namučili na ovom susretu… Igor Brnčić pogotkom je prigrlio epitet najboljeg igrača utakmice za učvrščivanje visoke druge pozicije Juliusa. Teška,ali baš zato i slatka pobjeda Juliusa..

CB MARLEN 10:2 DINSAR

Dvoboj u ovom trenutku neravnopravnih suparnika završio je rekordno visokom pobjedom lidera lige,momčadi Cb Marlen. Dinsar sa začelja može pobjeći ukoliko počne osvajati bodove sa ipak nešto neiskusnijim protivnicima,jer za Marlen nastupaju prekaljeni malonogometni majstori Dino Kovač,Tin Lulić,braća Morina… Kada nadodamo činjenicu da vrata te ekipe čuva Ante Ivezić,momak koji je svojevremeno imao svijetlu budućnost na malonogometnim parketima,ali je u životu imao neke druge planove… jasno Vam je zašto je ova ekipa vodeća sa 22 boda iz 8 kola! Od ovog su susreta ponajviše profitirali brojni gledatelji koji su iz Caffe Bara Šalata promatrali tijek susreta,jer prava je rijetkost vidjeti 12 pogodaka u 30 minuta …