NOVOSTI

Budite u toku sa posljednim događanjima iz NC Šalate.

*
DSC07365

EFIKASNI FABIJAN I MIKULINEC ZA REMI U EL CLASSICU !!!

STOMATOLOŠKI CENTAR FLEGAR 3:0 METROPOLIS BAR

Taktički fenomenalna partija “zubara” protiv Metropolisa urodila je novom bodovnom žetvom … Flegari su ovom pobjedom zadržali niz nepobjedivosti,a nakon 5 odigranih utakmica pogled na gol razliku 15 datih pogodaka i samo 3 primljena doista ledi krv u žilama svim suparnicima u natjecanju… Metropolisova predstava bila je uistinu dobra,a konačnih 0:3 izgleda kao poraz u kojem nisu imali izgleda,međutim kada znamo da su dva pogotka primili u posljednjoj minuti jasno vam je zašto su dečki bili razočarani po posljednjem sučevom zvižduku,međutim za bodove nužno je postizati pogotke! Flegarovi strijelci bili su: Krešimir Ćosić-Rambo,Nikola Sigurnjak-Sigurdson i već opjevani Ivan Suarez Perković !!!

PULSE NIGHT CLUB 3:0 RESTORAN TIHI GAJ

Nakon ponešto lošijeg ulaska u natjecanje čini se da su Pulseovci uspjeli konsolidirati redove i da je mala kriza stvar prošlosti !!! Tihi Gaj nikako da ulovi pravu formu ,a “vađenje” na ranjenom lavu nikada nije bio lagan zadatak … Dvojac Fifi-Kiki (Vojnović,Postružin) nije imao milosti prema suparniku i iz uigranih akcija upravo je spomenuti tandem bio precizan..Potpuno zaslužena pobjeda domaćina u ovom ogledu… Pulse će u sljedećem kolu odmjeriti snage sa fenjerašom lige,dok će Tihi Gaj na noge favoriziranoj ekipi Meradog… Liga se polako zahuktala i očekujemo još bolje i neizvjesnije utakmice jer kvalitete ne nedostaje !

MERADOG 1:1 CB IVAC-PRENOĆIŠTE IKAR

Stari znaci susreli su se u natjecanju na velesajmu po tko zna koji puta i ovaj bi derbi mirne duše mogli proglasiti El Classico Velesajma,jer obe se ekipe već duži niz godina bore za naslove u ligama koje organizira Nogometni Centar Šalata u paviljonu 1 zg velesajma na terenima sa umjetnom travom… Iskustva i znanja dakle u ovim momčadima nimalo ne fali,a ponešto iskusniji pojedinci iz Cb Ivac teama došli su u vodstvo u trećoj minuti susreta preko legendarnog napadača Miroslava Fabijana koji je u mlađim kategorijama zanat učio u Maksimirskoj 128. !!! Meradog je ekipa poznata po čvrstom karakteru,tako da ih rezultatski minus nije obeshrabrio,naprotiv krenuli su trešnjevčani još odlučnije po pokoji gol,a automatski i bod.. Upravo takav ishod (1:1)je zasvijetlio na semaforu kada je udarna igla Meradoga Stjepan Mikulinec postigao prekrasan pogodak nekoliko minuta prije kraja utakmice… Derbi je neizvjesnošću i kvalitetom igre opravdao očekivanja u cijelosti !