NOVOSTI

Budite u toku sa posljednim događanjima iz NC Šalate.

*

ENIGMA I PAPRIKA BEZ POGREŠKE…!

AMAR GILE 3:2 DEKAMAGRO

Izvještaj sa terena NC Šalate započinjemo utakmicom 5.-tog kola, lige Velesajam 5, u kojoj smo vidjeli 5 pogodaka… Gile team konačno je došao do prve pobjede u natjecanju, a Dekamagro je s obzirom na viđeno razočarao… U uvodu utakmice Dekamagro potvrđuje status favorita, ako gledamo tablicu i preko Davora Grujića dolazi u prednost. Do odmora su mreže mirovale, dok je nastavak ponudio veliku neizvjesnost i preokret iz 2/1… Filip Pažman početkom nastavka vraća rezultat u egal, a Gile dolazi u vodstvo preko Borisa Trivunova. Ivan Milašinović ne miri se sa porazom i vraća rezultat u “ravnotežu”, međutim Pažman bježi pozornosti obrane Dekamagra i svojim drugim pogotkom para mrežu Dekamagra za konačnih 3:2.

IGRAČ UTAKMICE: Filip Pažman

 

CB IVAC 5:1 OTPISANI

Sami početak utakmice nikako nije nagovijestio da će CB Ivac protutnjati sa novim bodovima pokraj Otpisanih, koji su vrlo rano došli u prednost preko Nikia Baltića… Ivac je jedna od poznatijih malonogometnih družina u Zagrebu, a i široj okolici, a najveći broj igrača je iz prekrasnog Samobora i susjednih mjesta… Iskustvo i mladost u timu kojeg kao kapetan već dugi niz godina predvodi Ceco Jakopec dobitna je kombinacija, a Otpisani su u čudu promatrali malonogometne minijature majstora te igre… Strijelci u pobjedi ekipe CB Ivac bili su: Jakopec, Fabijan,T.Fabek, te Balen u dva navrata. Ivac će sljedeće kolo odigrati veliki derbi protiv neporažene momčadi “Enigma”, dok će “Otpisani” na noge ranjenom Dekamagru…

IGRAČ UTAKMICE: Tomislav Jakopec

 

CB FAMOUS 3:4 PAPRIKA GYROS NT

Pogled na prvenstvenu tablicu sugerirao je lagan posao za vedete Paprike, ali dogodilo se upravo suprotno! CB Famous iznenadio je velike favorite i umalo iščupao bod. Paprika boysi za nove bodove ponajviše mogu zahvaliti Hrvoju Čabraji koji je odigrao utakmicu života i podsjetio na svoje najbolje dane… Hrvoje je u stilu slavnog Ramosa odigrao sjajnu obrambenu rolu, a postigao je i pobjedonosni gol! Za Famous su precizni bili: Ožan, Vujanić i Baković, dok je pobjednički niz Paprike nastavljen uz zgoditke Vlašića, Gledaca, Martinca i već spomenutog Čabraje koji je zasluženo ponio epitet najboljeg pojedinca utakmice.

IGRAČ UTAKMICE: Hrvoje Čabraja