NOVOSTI

Budite u toku sa posljednim događanjima iz NC Šalate.

*
11068296_351976308322904_828986367532332759_o

FAVORITI OPRAVDALI OČEKIVANJA!

BONBON 6:1 VAUČERI

Mario Dedić vratio se starim dobrim navikama i u pobjedu svoje ekipe ugradio hatt trick! Ispočetka je to bila ravnopravna utakmica i sami rezultat na poluvremenu (1:1) ide toj konstataciji u prilog. Drugo poluvrijeme bila je jednosmjerna ulica,a Vaučeri su definitivno otišli u krivi smjer. Dediću se na listi strijelaca pridružio Josip Sumrak,a njegovim primjerom vodili su se Filip Kutle i nova Hermanova akvizicija Mario Borić. Bonbon je po našem sudu momčad u najboljoj formi u cijeloj ligi i dečki su već pomalo zaboravili kako je to gubiti bodove…Utješni pogodak za Vaučere upisao je Milan Zdjelar.

T-ŠPIRIT 4:0 TECH UNITED

Iz pouzdanih izvora doznajemo da je Kemfa pošteno “naribao”svoje zvijezde koje u nekim utakmicama pokazuju dozu neozbiljnosti i skloni su izgubiti bodove unatoč boljoj igri i znatnom vodstvu.. “Jezikova juha” očito je djelovala protiv Tech Uniteda i pokušaj Šamije i društva da igraju golmana-igrača nije urodio plodom. Vrlo visokih 4:0 dalo se naslutiti kada je u prvom napadu na utakmici šansu u gol pretvorio Slaven Kurtušić. Vrdoljak,Šunjić i Kruljac također su bili precizni, a Kemfa je konačno mogao u miru popiti ranije naručenu žuju sa osmjehom na licu…

E-KIPA 2:3 A-PROTOKOL

Ovakve predstave nebi se posramile ni momčadi sastavljene od malonogometnih profesionalaca! Poput sjajnog trillera ova je tekma imala zanimljiv uvod,pakleni zaplet pun preokreta,odnosno happy and barem ako pitate Mijoča i njegove suigrače..Mikić je Protokol doveo u vodstvo u 6. minuti odmjerenim šutom nakon uigrane akcije,a sa 0:1 se i otišlo na odmor. E-kipa baca sve karte na napad,a takav pristup im donosi preokret,a pogotke su postigli Lovrić i Juroš. Po tko zna koji put na scenu tada stupa Stjepan Đuračić i vraća rezultat u egal. Sijevale su prilike u zadnjim minutama pred oba gola ,a sretniji i spretniji od ostalih bio je Ivo Javorski za ostanak A-Protokola na 2. mjestu prvenstvene tablice.

ALBINISTRACIJA 4:0 CRONET

Dečki koji nastupaju za ekipu Cronet kao i uvijek dali su sve od sebe i ostavili posljednji atom snage na terenu,ali za goropadnu Albinistraciju na kraju su bili prilično lagan zalogaj. Igor Stančin večinu utakmica igra takozvanog razigravača,a u ovom je susretu dokazao da mu ni ubacivanje lopte u mrežu nije strano,poentirao je Igor u dvije situacije. Tomislav Radovac prvi strijelac ekipe i lige isto tako zabija 2 gola i na tablici strijelaca upisuje 19.pogodak!!! Spomenimo jednog igrača Albinistracije,ime mu je Ivica ,a prezime Gelemanović koji igra u životnoj formi i stasom kao i kvalitetom svojih prezentacija neodoljivo podsječa na talijansku ikonu Fabia Cannavara i po našem sudu među glavnim je kandidatima za pehar namjenjen najboljem pojedincu natjecanja!

FC ISKON 2:0 AUTSAJDERI

FC Iskon došao je do pobjede za vračanje samopouzdanja nakon iznenađujuče negativnih rezultata u posljednje vrijeme. Ako ste pomislili da je bilo lagano,grdno ste se prevarili, naime Autsajderi proljetni dio igraju kao preporođeni stoga i ne čudi da su se pomaknuli sa mrtve točke i da rubrika sa bidovima više ne izgleda tako siromašno kao po zimi. Davor Kuntić je dalekometnim projektilom doveo svoj Iskon u prednost ,a točku na i postavio je uvijek vrijedni i rastrčani Ivan Runje.

BEST EFFORT 2:0 MARATONCI

Vrlo zanimljiva završnica obilježila je ovu utakmicu u kojoj je na kraju pravda ipak zadovoljena jer Effort team je imao kudikamo više od igre i izrazitih prilika za postizanje pogodaka,dok su se Maratonci bazirali na očuvanje svoje mreže i konstantnu prijetnju iz polukontri. Nešto skromnija izdanja Best Efforta uvelike su povezana sa zimskim snom Igora Rakvina njihove inače prve golgeterske violine, a kada je Igor na svojoj razini teško itko može do bodova. Osim Igora u listu strijelaca upisao se i Tihomir Tominac atraktivnim pogotkom u 27. minuti susreta.