NOVOSTI

Budite u toku sa posljednim događanjima iz NC Šalate.

*

FS MERLIN URAGANSKI, PAPRIKA DOKTORSKI…!

PAPRIKA GYROS NT 3:2 DEKAMAGRO

Derbi susret kola opravdao je očekivanja,a momčadima čestitamo na sjajnom zalaganju i sportskom ponašanju. Iako smo očekivali opreznu igru i početno ispitivanje snaga, već u prvoj minuti Tomislav Martinac izmakao je pozornosti obrani Dekamagra i doveo svoju momčad u prednost, ponajviše psihološku… Do kraja poluvremena mreže su mirovale i nismo vidjeli previše prigoda za postizanje pogodaka. Drugi je dio utakmice očekivano ponudio više kvalitetnih poteza i akcija na obe strane, a sjajnu je formu iznova potvrdio Martinac svojim drugim zgoditkom i doveo svoju momčad na prag punom bodovnom ulovu. Kamagro ipak pokazuje karakter i brzopotezno smanjuje rezultat na podnošljivuh 2:1 preko Karla Kovača i najava napete završnice bila je ispisana. No Martinac dokazuje klasu i svojim trećim pogotkom ponovo baca u očaj suparničke braniče! Pred Kamagro teamom nalazio se težak zadatak i bodovi su bili jako blizu suparničkom taboru, jer u samo pet minuta sustići minus 2 protiv Paprike momčadi prepune iskusnih znalaca doista je sportsko čudo. Kamagro baca sve karte u napad i smanjuje prednost na minimum, ali za potpuni priključak nisu imali niti snage, niti sportske sreće u pojedinim trenucima.

IGRAČ UTAKMICE : Tomislav Martinac – Crni

 

AMAR GILE 2:2 ŠKORPIONI

Dvije momčadi izuzetno zanimljivih naziva podijelile su bodove, a po svemu viđenom slobodno možemo konstatirati da su Škorpioni osvojili jedan bod, dok su suparnici “prosuli”dva… Naime, ekipa Amar Gile imala je tijekom večine susreta više od igre, imali su i vodstvo u dva navrata, ali Škorpioni nisu “baš od jučer” i znali su iskoristiti svaku pruženu prigodu. Strijelci za Gile bili su Milan Vukadinović i Vedran Vukoša, dok su najprecizniji Škorpioni bili Denis Samardžija i legendarni zagrebački hakler koji nas svojim potezima oduševljava već cijelo desetljeće Nikola Rukavina! Preporučamo i jednoj i drugoj momčadi da ponekad naprave šuterski trening i poboljšaju efikasnost i na taj način poprave dojam lošijeg ulaska u natjecanje.

IGRAČ UTAKMICE : Nikola Rukavina

 

CB FAMOUS 0:6 FS MERLIN

Ugostitelji se nisu nikako snašli u utakmici protiv Frizera, koji su ih obrijali na nulu… FS Merlin u svoje je redove doveo brojna pojačanja, a u prethodnom kolu su imali lijepih 2:0, da bi u posljednjim trenucima “na silu” ugrabili tek jedan bod. U dvoboju sa Famousovcima nisu sebi dozvolili lukzuz opuštanja i napunili su suparnicima mrežu do vrha. Iznova je briljirao Enis Bečirević koji je upisao hatt trick i pobjegao pratnji na tablici strijelaca. Enis je u samo dva susreta upisao čak 5 zgoditaka i biti će veliki strah i trepet svim obrambenim linijama ekipa u natjecanju. Za prvi trobod poentirali su i Matija Kovačić, Mate Novak kao i lakonogi dribler Marko Kubašek. Merlinu predviđamo sjajnu budućnost pogotovo kada se redovi još dodatno uigraju, Famous squadra će čini nam se morati posegnuti za dodatnim igračima i pravim pojačanjima, jer gol razlika u prva tri kola od 0:11 ne izleda nimalo ugodno..!

IGRAČ UTAKMICE : Enis Bečirević