NOVOSTI

Budite u toku sa posljednim događanjima iz NC Šalate.

*

KARLO STEFANOVIĆ “POKEROM” POGODAKA SRUŠIO OIV…!

ZAGREB-GIMKA 1:3 ANOVAL PROJEKT

Derbi susret lige kvalitetom je zadovoljio mnogobrojne gledatelje koji su iz CB Šalata pratili tijek događaja. Gimka je do ove utakmice bila jedina neporažena momčad u natjecanju, što nije uplašilo dečke iz Anovala… Štoviše čini nam se da su “Projektanti” ušli u utakmicu protiv favorizirabe Gimke rasterečeno sa mišlju da nemaju što izgubiti. Marko Blašković sredinom je prvog dijela načeo lidere prvenstva, međutim brzonogi Krisijan Šoštar vraća rezultat u egal. U drugom dijelu momčad Anovala prepušta inicijativu Gimki i čeka svoje prilike iz kontra udara… Tko čeka, taj dočeka stara je izreka, a Marko Blašković iznova postiže pogodak. Ilija Tokić postavio je nedugo zatim konačni rezultat izuzetni preciznim odmjerenim udarcem…

IGRAČ UTAKMICE : Marko Blašković

 

OIV 2:4 COTRUGLI BUSSINES SCHOOL

Izuzetno zanimljiva utakmica mogla je zadovoljiti i najzahtjevnije malonogometne eksperte. Momčad OIV-a došla je u vodstvo u 6.-toj minuti, a strijelac je bio legendarni hakler Mirko Muselinović. Preokret je najavio Karlo Srefanović, za 1:1 rezultat s kojim se otišlo na odmor. Ne znamo što je u pauzi igračima rekao voditelj Marijan Palić, ali u drugom je dijelu viđena fenomenalna kombinatorika i fanatična borbenost Cotrugli squadre, a ovacije je doživio Karlo Stefanović koji je pogotku iz uvoda utakmice pridodao još 3 egzekucije! Za OIV je precizan bio prvi strijelac natjecanja Dino Matezić.

IGRAČ UTAKMICE : Karlo Stefanović

 

HPB 1:9 SIGNIFICO GRUPA

Dvije ekipe koje u dosadašnjem tijeku natjecanja nisu ostavile dobar dojam i pokazale velike boljke u fazi obrane ušle su u utakmicu odlučne popraviti dojam. HPB se do ovog kola još kako tako hrvao i ugrabio 4 boda, dok Significo nije upisao niti jedan bod! Igrači HPB-a dugo će pamtiti katastrofu koju su doživjeli, a osvajanje bodova u sljedečim kolima jedini je način da ekipa povrati izgubljeno samopouzdanje… Significo Grupa nakon 9 je “komada” u mreži suparnika napravila veliki pomak pogotovo u razmišljanju i smatramo kako će sada samo rasti i biti nepoželjan protivnik svim budućim protivnicima. Za Significo su strijelci u rekordnoj pobjedi bili Mihovil Prebeg x3, Mislav Lulić x3, te Tomislav Lugarić, Kristijan Kravarščan, Tomislav Iveta. Počasni pogodak za HPB djelo je Domagoja Nenadića.

IGRAČ UTAKMICE : Mihovil Prebeg

 

DELOITTE 3:3 INSTITUT RUĐER BOŠKOVIĆ

Iako će obje momčadi žaliti za dva izgubljena boda, smatramo da je podjela bodova najpravedniji ishod po svemo što smo vidjeli. Utakmica je obilovala lijepim potezima i akcijama, stoga i ne čudi veliki broj postignutih zgoditaka. Za Deloitte su precizniji od ostalih suigrača bili dvostruki strijelac Marko Sirovica i Robert Bardak, a za IRB tandem Malenica (Mislav i Juraj) i Krunoslav Juraić.

IGRAČ UTAKMICE : Marko Sirovica