NOVOSTI

Budite u toku sa posljednim događanjima iz NC Šalate.

*

KOLO NEVJEROJATNIH PREOKRETA !!!

CB JULIUS-KUMOVI 1:1 ZAŠTITA ATEST

Derbi lige ispunio je očekivanja brojne publike koja je iz kafića NC Šalate pratila razvoj događaja na terenu ! Uistinu kvalitetna prezentacija kvalitete na kraju nije zadovoljila niti jednu momčad jer namjera osvajanja sva tri boda nije ostvarena … Mi kao nutralni promatrači ipak nismo takvoga razmišljanja i smatramo da je po svemu viđenom podjela bodova najpošteniji ishod . Lidere lige u vodstvo je doveo Hrvoje Žuvela sredinom prvog dijela utakmice, dok je nadu u preokret pogotkom za svoj Julius donio Mate Jukić početkom nastavka … Čestitamo momčadima na izvrsnom nastupu, uz napomenu kako nećemo biti nimalo iznenađeni ukoliko ove dvije ekipe zaigraju u funalu doigravanja …!!!

IGRAČ UTAKMICE : Mate Jukić

 

ZELENGAJ 2:3 AUTO SERVIS ŠARE

Kladioničarskim riječnikom tipični iz jedan u dva u susretu pozitivnog iznenađenja lige Zelengaja i već standardnih Šareovaca … Zelengaj iz kola u kolo sakuplja vrijedne bodove i nakon prvog dijela i vodstva od 2:0 malo tko je mogao predvidjeti preokret … AS Šare momčad je sastavljena od doista kvalitetnih igrača koji znaju kazniti propuste suparnika ! Već i ptice na grani znaju koliko je 2:0 varljiv rezultat, a Zeleni ako do sada nisu naučili, sada zasigurno znaju … Neshvatljivo opuštanje koštalo ih je bod(ova), što nikako ne umanjuje hrabru i pametnu predstavu Šare teama ! Za Zelengaj su pogotke postigli Zenić i Kvrgić, a bodove AS Šare osigurali dvostruki strijelac sjajni Dražen Janković i Bernard Tokić .

IGRAČ UTAKMICE : Dražen Janković

 

ENIGMA 1:4 LIMA P.K. 23:30

Momčad zanimljivog naziva Lima P.K 23:30 najefikasnija je u natjecanju, a repertoar sjajnih strijelaca na svojoj su koži osjetili dečki iz Enigme ! U pobjedi Lime sudjelovao je rekordan broj igrača i svaki je pojedinac utkao dijelić znanja u lijep rezultat, a strijelci su bili : Šancer, Begić, Horvat i Rukavina. Za Enigmu je rezultat uljepšao Saša Krošnjar . Enigma će za ulazak u doigravanje morati podignuti nivo igre jer suparnici ne spavaju… Lima team podiže formu iz kola u kolo i predviđamo im jedan od pehara na kraju sezone !

IGRAČ UTAKMICE : Darko Horvat

 

RAMA 5:1 CB MARLEN

Kolo je obilovalo preokretima pa je tako bilo i u ovom susretu … Kapetan Marlena Tin Lulić na kraju je utakmice priznao kako je dobio nekoliko bora na licu nakon blijedog izdanja njegove momčadi koja obiluje znalcima ! Rama squadra strpljivo je čekala da suparnik ispuca “municiju” i iz kontranapada munjevito sijevala za velikih 5 komada u mreži favorita !!! Prvi dio okončan je u korist Marlena,a precizan je bio Ilija Antolović … Drugo poluvrijeme na terenu je postojala samo jedna ekipa i to Rama, a strijelci u visokoj pobjedi bili su : Tomislav Nikolić, Davor Franjić, Matej Čićak i dvostruki strijelac Antonio Nikolić . Vrijedi istaknuti i fantastičnog vratara Rame Timislava Josipovića Bucu koji je opravdao status jednog od ponajboljih “gajbera” u gradu !