NOVOSTI

Budite u toku sa posljednim događanjima iz NC Šalate.

*

KRENULA KNOCK OUT FAZA!

MERADOG 3:2 MNK GOLI VRH-SVIJET VILIČARA

Susret 1/8 finala između Meradoga i Golog Vrha očekivano je donio puno uzbuđenja. U regularnom dijelu nismo dobili pobjednika, a u vodstvo su prvi došli igrači Golog Vrha preko Marka Duvnjaka pred kraj prvog dijela… U nastavku Meradog kreće po poravnaje, što im i uspjeva, a strijelac je bio Pavo Ježić koji je pokazao koliko mu je malo potrebno vremena i mjesta za postizanje pogotka. Do kraja su mreže mirovale, a u izvođenju kaznenih udaraca prisebniji i koncentriraniji bili su igrači Meradoga koji čekaju pobjednika iz utakmice SC Flegar-Wolfsburg.

IGRAČ UTAKMICE: Pavo Ježić

 

SUPRSPORT PREČKO 3:0 OFFSAJDER

Dečki iz Prečkog izdominirali su Offsajdere u svim segmentima igre, a konačni rezultat zorno pokazuje razliku u kvaliteti igre u ovom susretu. Najbolji pojedinac utakmice, Ivan Hajdić sredinom prvog dijela upisao je pogodak za vodstvo, a njegovim se činom vodio Vedran Jakčin za znatnih 2:0 u 10-toj minuti. Offsajderi su pokušavali i prijetili iz svih pozicija, međutim Kantoci i društvo nisu dozvolili suparniku da uhvati priključak. Kada je Hajdić upisao još jedan zgoditak sve je postalo jasno bez obzira na punih pet minuta utakmice do kraja… Supersport će u 1/4 finalu pokušati preko Tihog Gaja osigurati još dvije utakmice.

IGRAČ UTAKMICE: Ivan Hajdić

 

SOFA BAR-MNK SASINA 2:4 RESTORAN TIHI GAJ

Još jedna utakmica 1/8 finala koja nije riješena u regularnih 30 minuta utakmice… Ivan Zirdum doveo je Tihi Gaj u vodstvo i pokazao favoriziranom suparniku koji je u sezoni bilježio znatno bolje rezultate da ih čeka težak posao. Blaženko Klarić popularni Ronney ipak ubrzo vrača rezultat u egal. Mreže su nakon ranih pogodaka mirovale punih 20 minuta, a za promjenu rezultata pobrinuo se Zdravko Jakešević koji na ligama Velesajam pogotke broji u stotinama! U posljednjim trenucima u heroja Sasine prometnuo se, pogađate Klarić i prišlo se izvođenju penala. Restoran Tihi Gaj momčad je prepuna iskusnih rutinera koji su bili nepogrešivi, dok su dečkima iz Sasine malo zaklecala koljena.

IGRAČ UTAKMICE: Zdravko Jakešević