NOVOSTI

Budite u toku sa posljednim događanjima iz NC Šalate.

*
ART_2761

LIGA VETERANA: DENTAL CENTAR GRZELA NE DA VRH

DENTAL CENTAR GRZELA 3 : 1 CB OLIVA

Ekipa Grzele izuzetno je atraktivnom igrom osvojila nova tri boda protiv vrlo dobrih suparnika iz CB Oliva i tako zadržali prvu poziciju pred doigravanje koje počinje za nekoliko dana. Sigurni smo da Smolčić, Ferenčak, Šimić i ostali igrači Grzele bi vodili glavnu riječ i u mnogim seniorskim ekipama!

ŠDR DUGAVE 4 : 2 KAPSCH VETERANI

Veterani Kapscha iako su imali osjetnih 2:0, nisu uspjeli uloviti niti bod u ovom jako zanimljivom susretu. Ekipa Dugave iskoristila je ‘crnu rupu’ Kapschovaca i u razmaku od samo 4 minute zabila isto toliko pogodaka za uvjerljivu pobjedu.

KURBLA 0 : 0 STOMATOLOŠKI CENTAR FLEGAR

Derbi susret između Kurble i ‘Flegara’ završio je kako je i počeo. Barem što se rezultata tiče. Bio je to susret u kojem nitko nije htio izgubiti pa je taj nepopularni rezultat zadovoljio obje ekipe.

STOMATOLOŠKI CENTAR FLEGAR 3 : 3 KURBLA

Izuzetno zanimljivu utakmicu odigrali su ‘Flegari’ protiv Kurble. Bio je to susret u kojem su u dva navrata vodili, ali Kurbla je iznova dokazala o kakvoj se ‘opasnoj’ ekipi radi. Velikim preokretom bili su nadomak osvajanju tri boda, a bod za ‘Flegare’ spasio je Dražen Bukovac.