NOVOSTI

Budite u toku sa posljednim događanjima iz NC Šalate.

*

OLD CAMBIO NAJUSPJEŠNIJI U REGULARNOM DIJELU!

SLAVONCI 3:2 CB VUGLEC

Dvoboj dvije momčadi koje cijelu sezonu igraju po sistemu toplo-hladno obilovao je lijepim potezima i atraktivnim zgodicima. Mreže su mirovale punih 17 minuta, a u istoj su minuti precizne bile obe ekipe. Za Slavonce je poentirao Pero Dankić, dok je Ivan Anđelović obradovao suigrače iz Vugleca… Marko Ćevid ubrzo dovodi Vuglece u vodstvo i činilo se da će Slavonci spuštenih glava na tuširanje. Međutim ponajbolji igrač utakmice Pero Dankić upisuje novi zgoditak za egal na semaforu. U posljednjim minutama viđena je prava drama, a Filip Lekić pogotkom donosi preokret…

IGRAČ UTAKMICE: Pero Dankić

 

COFFE TEAM 2:4 LEEDS UNITED

Coffe Team od prvog do zadnjeg kola drži konstantu i prikazuje dopadljivu i brzu igru. Leeds se iz kola u kolo dizao i čini nam se uhvatio pravu formu baš pred doigravanje. Ivan Zirdum, prva vedeta Leedsa iznova je pokazao o kakvom se rasnom strijelcu radi. Zirdum je zabijao kao da je širina gola 7 metara, umjesto 3, a podatak da je postigao sve golove za svoju momčad zaslužuje da ga dečki pošteno počaste… Ivan nije izbirljiv, pa će Žuja i gablec biti dovoljni. Za Coffe Team su se u strijelce upisali Sebatijan Bakran i Filip Cvitanović.

IGRAČ UTAKMICE: Ivan Zirdum

 

SELECAO 2:4 MNK TRNJE

Selecao je squadra poznata po neprobojnoj obrani, stoga su igrači istoimene ekipe u ostali nevjerici kada im  je Dominik Ivanović već u 2. minuti postigao pogodak. Dok su se Selecaovci čudili Dominik je iznova pogodio i poslao veliko upozorenje… Krajem prvog dijela Karlo Kaurin ipak pronalazi pukotinu u obrani Trnja i vraća tekmu u neizvjesnost. U drugom dijelu Selecao zatvara sve prilaze vlastitom golu, a iz brze tranzicije preko Dinka Pleića poravnava. U posljednjoj minuti rizik se Trnjanima nije isplatio i nakon oduzete lopte pobjedu Selecao teamu osigurali su Marko Radoš i Mario Ostojić.

IGRAČ UTAKMICE: Dinko Pleić