NOVOSTI

Budite u toku sa posljednim događanjima iz NC Šalate.

*

PETARDA MATIJE SARIĆA… !!!

CB IVAC 2:1 VETERANI UTRINA

Pogocima, ali ne i igrom škrta utakmica na kraju je pripala Cb Ivcu, iako ni squadra iz Utrina nije bila daleko od osvajanja pokojeg boda. Uvod u susret dao je nagovijestiti kako ćemo prisustvovati pravoj golijadi, mađutim u drugom su dijelu utakmice mreže mirovale. Poveli su ugostitelji preko Ive Oreškovića, a iznova sjajni Tomislav Jakopec udvostručio je prednost svoga tima. Za smanjenje rezultata pobrinuo se jedan od dva Ćorkovića(Zoran)… Cb Ivac se ovom pobjedom približio vodečima, do će Utrine u sljedečim kolima morati popraviti “nišanske sprave” za bolji bodovni ulov!

IGRAČ UTAKMICE : Tomislav Jakopec

 

ČETVRTKOM U 9-CB BALTAZAR 3:0 KURBLA

Malo iznenađenje priredili su igrači Baltazara u sudaru sa Kurblom. Ne toliko pobjedom jer istoimena se momčad nalazi u prilično dobroj formi,već činjenicom da nisu niti jednom posegnuli za loptom u svoju mrežu, što je zaista velika rijetkost kada znamo sa kakvim repertoarom rasnih strijelaca raspolaže momčad Kurble… Raritetetan je i podatak da se u posljednjih pet minuta ušlo sa početnih 0:0, a duža klupa podjednakih suparnika po nama je bila presudna. Za 3 boda imali smo 3 različita strijelca, a to su bili redom Ivan Borić, Danijel Pavličić, te Slaven Kopitović…

IGRAČ UTAKMICE : Danijel Pavličić

 

PIZZERIA SOS 0:2 SC FLEGAR OLD SCHOOL

Pizzeria je još jedna u nizu momčadi koja se “nasukala” na hridi obrane “Flegara” koji su pametnom taktikom i ponajprije strpljenjem nadmudrili suparnike. Dvije trečine utakmice gledali smo opreznu igru sa malo rizika, a kada je Pizzeria SOS jurnula po trobod, doživjeli su dvije “packe”, a u redovima Flegara nove zgoditke na svoj konto upisali su Bojan Borzić i Dalibor Mandarić…

IGRAČ UTAKMICE : Bojan Borzić

 

CB ORLANDO 0:1 JAVOR KUM PROJEKT

Tvrdu, pravu prvenstvenu utakmicu odigrali su igrači Orlanda i Javora… Nekako smo dojma da je podjela bodova po svemu viđenom bila najrealnija, ali nogomet je sport u kojem 2+2 nije uvijek 4!, Pogotovo mali nogomet… Za jedini pogodak pobrinuo se Dean Kovačević i tako sebi priskrbio epitet najboljeg igrača utakmice. Javor Kum Projekt tako je nastavio borbu za vodeće pozicije i ljijep plasman prije doigravanja. Orlando pak, igra po sistemu toplo-hladno i za veće će dosege morati uloviti kontinuitet dobrih igara, jer kvalitetu svakako posjeduju.

IGRAČ UTAKMICE : Dean Kovačević

 

FC ETŠ 1:11 SINTAKSA

Što reći,koju posluku…? Nakon ovako visoke pobjede Sintakse svima je jasno kako imamo legitimne kandidate za vodeću poziciju u natjecanju. Prvo ime susreta svakako je Matija Sarić koji nas svojim poštenim pristupom oduševljava već cijelo desetljeće u raznim ligama na Velesajmu, a ukoliko nisu nadamo se da će ga suigrači počastiti gablecom za “petardu” koju je isporučio suparnicima… Vjeran Tadej postigao je dva pogotka, baš kao i Mario Storić, a u strijelce su se upisali i Starčević, odnosno Profesor Ledić. Mario Tretinjak upisao je počasni pogodak za ekipu ETŠ-a koja pod hitno treba poneki bod za dizanje narušenog samopouzdanja!

IGRAČ UTAKMICE : Matija Sarić