NOVOSTI

Budite u toku sa posljednim događanjima iz NC Šalate.

*
DSC02636

SELECAO I BDMŽ – STARA SAVA ODIGRALI LJEPOTICU KOLA, SUPER SPORT PREČKO LIDER

STOMATOLOŠKI CENTAR FLEGAR 3 : 1 FC ŠKOLJAK

Premda je bio autsajder, FC Školjak poveo je u 8. minuti pogotkom Krešimira Sučića. Međutim, Stomatološki centar Flegar početkom drugog poluvremena naglo se probudio. Isprva je poentirao Ivan Perković (18′), a zatim je vodstvo ‘Stomatolozima’ donio Filip Pezelj (22′). FC Školjak osokolio se, no zaboravio je na renome Stomatološkog centra Flegar koji je posljednji čavao u lijes svojeg protivnika zakucao zgoditkom Marka Smoleca u 26. minuti.

SUPER SPORT PREČKO 5 : 1 SUPER SPORT CASINO

U ‘kockarskom’ derbiju Super Sport Prečko neviđenom je dominacijom potopio svoje protivnika kojem je jedina svijetla točka u cijelom susretu zabijeni pogodak Darka Duvnjaka u 19. minuti. Super Sport Prečko pobjedom se profilirao u vodeću momčad prvenstva, a pobjedi su pogocima uvelike pridonijeli Matej Pavletić (8′), Ivan Švigir (18′), Ante Spajić (23′) te dvostruki strijelac Franko Hučić (22′, 23′).

CB IVAC 1 : 0 METROPOLIS BAR

CB Ivac dugo je lomio otpor žilavog Metropolis bara. Dugo, pa čak i predugo. I kada se činilo kako će kiksati protiv momčadi koja je smještena u donjem dijelu poretka, Marko Kolar postigao je zgoditak u 28. minuti. Slavlje je moglo započeti jer s novim trobodom CB Ivac probio na peto mjesto s tek tri boda manje za liderskom pozicijom.

SELECAO 4 : 4 BDMŽ – STARA SAVA

Neviđena drama u ljepotici kola! Selecao je gubio u dva navrata, a zatim je i poveo. Ubrzo se BDMŽ – Stara Sava probudila iz mrtvih te je preokrenula rezultat u svoju korist. Međutim, šlag na meč iz snova postavio je Dario Ilić u posljednjim sekundama susreta za bod Selecaa koji je bio značajan poput pobjede budući da se ‘Brazilci’ i dalje bore za doigravanje.

SELECAO 2 : 2 RESTORAN TIHI GAJ

Selecao je sklon uzbudljivim mečevima. Protiv ‘Ugostitelja’ mu se smiješio poraz, no u 24. minuti je golom Darija Ilića poravnao rezultat. Ubrzo je Selecao i poveo pogotkom Brune Štulhofera (26′). Međutim, opijeni samozadovoljstvom, Selecaovi su igrači bili kažnjeni zgoditkom u zadnjoj minuti susreta čime su izgubili dva itekako vrijedna boda u borbi za play-off. Ako se ne plasiraju u daljnju fazu natjecanja, Zdravka Jakeševića pamtit će kao svojeg krvnika. Najvećeg krvnika…