NOVOSTI

Budite u toku sa posljednim događanjima iz NC Šalate.

*

SLAVONCI NAPRAVILI SENZACIJU…!!!

BAČELIĆ PROFI SHOP 1:4 SLAVONCI

Momčad Bačelića suvereno je vladala ligom i bez poraza ušla u susret sa Slavoncima koji igraju sistemom toplo-hladno i teško je predvidjeti na koji će način reagirati… Početak utakmice nije dao naslutiti kasniji razvoj događaja jer su “Bačelići” vrlo rano stigli u vodstvo preko Marka Grdića. Nije dugo trebalo čekati odgovor Slavonaca, a prvo ime susreta Admir Dezdani do odlaska na odmor upisao se u strijelce u dva navrata i iznova dokazao svoju klasu… Dezdaniju je golom pripomogao Tomislav Matijević. U drugom dijelu gledali smo pomalo jalove pokušaje ekipe BPS, međutim jedino što smo vidjeli bio je još jedan pogodak u režiji Slavonaca, a postigao ga je Antonio Crnoja… Slavonci su nakon pobjede zasigurno napunjeni samopouzdanjem, a suparnik nakon “pljuske” ima o čemu razmišljati.

IGRAČ UTAKMICE : Admir Dezdani

 

CB VUGLEC 3:3 STUPNIK

Izuzetno zanimljivu utakmicu imali smo prilike gledati prošlog vikenda na Velesajmu. Stupnik je iznova remizirao i iako u 4 kola ima samo 1 poraz, na kontu ima samo 3 mršava boda… Stupnik je imao i lijepu prednost na ulasku u posljednjih 5 minuta susreta(1:3), međutim ekipa Vuglec postiže u kratkom vremenu 2 pogotka i grabi vrijedan bod. Za Cb Vuglec precizniji od ostali suigrača bili su Ivan Anđelovič, Luka Lukšić i Marin Ivanković, dok su strijlci za stupnik bili Danijel Savičić i Filip Grgić koji je sa dva pogotka zaslužio epitet najboljeg pojedinca utakmice…

IGRAČ UTAKMICE : Filip Grgić

 

MNK TRNJE 2:3 OLD CAMBIO

Ekipa Cambia i inače je poznata po stilu otvorene igre sa puno pogodaka, a prva ideja dečkima iz spomenute družine je postići pogodak više od suparnika. Trnjani su dugo lovili rezultatski zaostatak i kada su u pretposljednjoj minuti uspjeli izjednačiti činilo se da će obe ekipe osvojiti po bod… Međutim u posljednjim trenucima ukazao se Dominik Guberović na ushičenje suigrača koji su mu nadamo se platili gablec i piće! Za Trnje je jedini strijelac bio Luka Trbuljak, a za Old Cambio su precizni osim Guberovića bili Marko Horvat i Juraj Matleković. Pobjednici su se novim bodovima približili vrhu, dok za Trnje boyse moramo priznati kako su nas malo razočarali jer u svojim redovima imaju igrače ekstra klase, napr. Frana Pejanovića i očekujemo da će konačno zaigrati u skladu sa svojom reputacijom.

IGRAČ UTAKMICE : Dominik Guberović

 

SELECAO 2:0 CB SIR OLIVER

Selecao bi u budućnosti mogao promjeniti ime u Atletico Madrid, jer granitnom obranom podjsećaju uvelike na odabranike čuvenog Argentinca Simeonea… Momčad koja je u 5 utakmica primila samo 1 pogodak doista izaziva strah kod protivnika! Sir Oliver squadra pak, muku muči sa realizacijom  tako da rezultat niti malo ne čudi. Ivan Štulhofer pogodio je u osmoj minuti, a konačan rezultat postavio je Boris Markotić. Jako nas zanima ishod sljedećeg kola kada će Selecao na noge “raspucanim” Slavoncima!

IGRAČ UTAKMICE : Boris Markotić