NOVOSTI

Budite u toku sa posljednim događanjima iz NC Šalate.

*
DSC03059

SPEKTAKULARNI IVAN SUAREZ PERKOVIĆ !!!

PULSE NIGHT CLUB 1:2 METEORA PRODUKCIJA

Izuzetno zanimljiva i kvalitetna utakmica odigrana je između odlično “posloženih” momčadi i prava je šteta da je jedna ekipa morala napustiti teren pognute glave.. Petar Čabraja napadač Meteore prometnuo se u junaka utakmice i sa 2 pogotka riješio dvojbe na čiju će stranu bodovi. Pulseovci su prijetili ponajviše preko Filipa Vojnovića koji je i bio strijelac,ali Meteorina obrana predvođena sjajnim vratarem Stepićem odolijevala je naletima suparnika i opasno prijetila iz brzih kontranapada. Meteora Produkcija nakon 3 kola sa stopostotnim učinkom objeručke drži 1. mjesto na tablici i ne kani silaziti s vrha !!!

RESTORAN TIHI GAJ 0:2 STOMATOLOŠKI CENTAR FLEGAR

Od prve do posljednje minute gledali smo dominaciju “Flegara” i sve su se pretpostavke prije utakmice obistinile,naime favoriti su zasluženo slavili i nastavili niz bez poraza.. Ugostitelji će svoju šansu morati potražiti u susretima sa momčadima koje imaju ipak propusniju obranu od one Flegara.. Brzonogi  Gusak je “načeo”mrežu Gaja ,a konačni rezultat postavio je kapetan i lider stomatologa Ivan Perković koji stasom ,ali i igrom podsjeća na sjajnog Urugvajca Luisa Suareza !!!

LASER ING 0:2 22000 MILJA

Što ti je iskustvo!!! Nova ekipa u ligi Laser morati će odigrati još puno,puno susreta u istom sastavu da bi naučili kako pobjediti squdru kakva je 22 000 Milja ! Dojam je da su Laseraši mogli i morali do barem jednog boda,ali u toj konstataciji se i krije zamka,naime Lauš i društvo nisu imali niti jednog igrača na klupi za zamjene,te su iskusno čuvali loptu i pričekali da se suparnik izmori da bi prelomili susret u svoju korist.. Taktikom prekaljenog boksača koji srpljivo čeka da protivnik spusti gard,a nakon toga idu dva direkta za knock out… Berković i dečki imaju lijepu perspektivu,ali iskustvo…