TERENI

O TERENIMA

U sklopu nogometnog centra nudimo vam ukupno četiri terena dimenzija 40x20m kroz kojih svaki mjesec prođe oko 3 000 igrača, profesionalaca i amatera. Dom smo najvećoj malonogmetnoj akademiji Nacional-Gimka, te smo zimsko utočište mnogim velikonogometnim ekipama, poput NK Lokomotive, NK Hrvatski Dragovoljac i mnogih drugih.

Pridružite nam se i vi!

DSC075281
DSC074461

PODLOGA

Centar ima 3 terena sa podlogom od umjetne trave. Riječ je o umjetnoj travi Soccer PRO, peta generacija. To je jedna od trenutno najkvalitetnijih sportskih podloga. Uz njih imamo i jedan teren sa najnovijom futsal Cassali podlogom (“guma”) koja je osim nogometa pogodna i za igranje drugih sportova kao što su košarka ili rukomet.

Odaberite svoju podlogu i pridružite nam se!

SVLAČIONICE

Imamo čak 15 vrhunski opremljenih svlačionica površine oko 25m2 svaka. Svlačionice su novouređene, čiste i higijenski održavane. Željeli smo postići da se svi naši posjetitelji – amateri i profesionalci osjećaju maksimalno ugodno, prije i poslije nogometnog termina.

Pridružite nam se odmah!

DSC07662
dsc07650-fixed

PROSTOR ZA OPUŠTANJE

Došli ste ranije na termin? Želite se družiti sa ostatkom svoje nogometne ekipe nakon odigrane utakmice? I za to smo se pobrinuli. U sklopu nogometnog centra na  nalazi se veliki caffe bar površine 350 m2. Caffe bar ima bogatu ponudu svih vrsta pića i pristupačne cijene.

Pridružite nam se odmah!

KONTAKT

Imate dodatno pitanje vezano za terene i rezervacije? Nazovite nas na 098-276-444 ili nam ostavite poruku putem kontakt forme i odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem roku.