NOVOSTI

Budite u toku sa posljednim događanjima iz NC Šalate.

*
DSC07480

ZAŠTITA ATEST KIKSALA, WOLFSBURG POKVARIO DOSADAŠNJI DOJAM

WOLFSBURG 0:1 AUTO IN BUZIN

U svojevrsnom derbiju kola Auto in Buzin pogotkom je Matije Radanovića nadvisio uvijek nezgodni Wolfsburg. Auto in Buzin uspeo se na vodeću poziciju prvenstva, dok je Wolfsburg ostao prikovan za njega nezadovoljavajuće šesto mjesto.

FUTSAL REMEX 3:3 MSLB

U utakmici, koja je priličila kiši golova, Futsal Remex i MSLB miroljubivo su podijelili bodove. MSLB bio je u vodstvu od čak 3:0, no njegovo se gotovo pa nedostižno vodstvo istopilo u drugom poluvremenu. Alen Jagodić (23′, 30′,) i Ante Spajić (29′) spasili su svoju momčad od petu ovosezonskog poraza.

BC COLLECTION – FAVELA 3:0 WOLFSBURG

Branimir Selimović, Danijel Kahlina i Tomislav Kolarec predvodili su BC Collection – Favelu do sedme pobjede u sezoni. Wolfsburg je pao bez ispaljenog metka što i ne čudi s obzirom na to kako je njegov suparnik odigrao natprosječnu dobru utakmicu.

CB ELEMENT 2:2 FUTSAL REMEX

CB Element pokušao je trijumfom nad Futsal Remexom izbiti u gornji dom poretka, no remijem je ostao pozicioniran u zlatnoj sredini ljestvice. Njegov je san o pobjedi poništio uvijek raspoloženi Alen Jagodić, najveći adut Futsal Remexa.

ZAŠTITA ATEST 1:1 VELPRO

‘Zaštitari’ su podbacili u ogledu s Velprom. Čak su bili nadomak poraza, no sramotu protiv pretposljednje momčadi prvenstva izbjegli su kasnim pogotkom Valentina Kolića tri minute prije kraja utakmice. Velpro je poveo u 21. minuti golom Brune Rižmarića. Unatoč kiksu, Zaštita Atest i dalje se nalazi na zavidnom drugom mjestu.